Eglence Diyari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eglence Diyari

Eglencenin yeni adresi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER

3 posters
YazarMesaj
FulyæreN
Admin
Admin

OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER Empty
MesajKonu: OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER   OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER Icon_minitimeC.tesi Ocak 19, 2008 9:32 pm

Benm babam çok oynardı.ben oynamasdm ama izlemeyi sevrdm.bi bölm vr,böle canavrlr birdn çıkıo.çok korknç oluo.bi de son volkanlı bölm harika.bis ark.lar ile oynardk.ama herşey canlı gibi.tasarımı spr bi oyn benje Wink
>MeLanKoLia<
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
>MeLanKoLia<

MesajKonu: Setup   OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 10:44 am

Asi Bide Setup Unu Versende İndirsekk Suspect
crazyiso
Admin
Admin
crazyiso

MesajKonu: süpper   OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER Icon_minitimePtsi Ocak 21, 2008 8:53 pm

Evet bende de war cok super herseyi cook gercekci o oyunu 1 kere kapadım tekrar yukledim bastan oynuyorum buyuk canavar falan bise deilde kucukler cok korkunc birden ustune atlıyolar Smile ortancalarıda karanlıkta gorunmuyo gıcıkk seylerr yaa gelio yanına bi el sallıyo tmm oldun Smile)) bitane bolum war silah larını falan alıyolar 1 tan esilah war asagıda bir sürü canavar iniyon suya atlıyon buyuk canvarlar etrafına toplanıyo bende kafalarına tas atıyom sonra kzııyolar cumburlooop suya boguluyolar salaklar Smile)))) melankolia bnce setup unu arama bosuna 3 cd lik cok uzun sürer bence Wink Arrow

OYUN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELER
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GTA San Andreas Oyun Hileleri